Neymar vol tornar al Barça (Reuters)
Barça

Neymar, una opció real per al Barça

Segons ha avançat el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, des del club blaugrana asseguren que el brasiler té moltes ganes de tornar al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

Ja fa dies que diversos mitjans parlen de l'interès de Neymar per tornar al Barça. Segons ha avançat el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, des del Barça asseguren que Neymar té moltes ganes de tornar al Camp Nou i els ho ha fet saber recentment. Segons aquesta informació, els interlocutors del club blaugrana asseguren que "ni des del club, ni per part de Messi no s'ha pressionat perquè Neymar no renovi amb el PSG" i indiquen que és el mateix jugador brasiler que intenta guanyar temps perquè sap que si renova amb el club parisenc serà impossible tornar al Barça.

Tot i aquests desitjos, la classificació del PSG per a semifinals de la lliga de campions pot canviar aquests plantejaments. El màxim mandatari de l'equip parisenc ha estat clar.

 

Pel Barça, Neymar és un jugador d'un nivell indiscutible i no li tanquen les portes. A més, els seus companys al vestidor veurien amb bons ulls el seu retorn. Des de l'àrea esportiva calculen que podrien accedir a fitxar-lo per uns 70-80 milions d'euros i no descarten que pugui entrar algun altre jugador en l'operació.

El plantejament seria que vingués o bé Neymar o bé Haaland i asseguren que aquesta opció és totalment compatible amb el fet que Messi es quedi. L'opció Neymar agafa cos perquè el fitxatge de Haaland és complicat, per les pretensions econòmiques, inassumibles per al Barça, que es van demanar a la reunió amb Laporta el dijous 1 d'abril.

Picada d'ullet del brasiler al Barça?

En una entrevista a la revista France Football, Neymar ha parlat del seu antic equip fent referència a la comparació entre Messi i Mbappé. El jugador del PSG ho té clar.

"No hi ha comparació. Són dos estils de joc molt diferents. Messi és el millor jugador que he vist i Kylian està en camí de convertir-se en un dels millors"

Sobre el francès, Neymar ha dit que voldria tenir la seva "explosió de velocitat" i que gràcies a ell l'adaptació al PSG va ser més senzilla.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut