Neymar arriba amb ganes de fer història
Futbol

Neymar, amb intencions de retirar-se al Santos

Al brasiler l'il·lusiona penjar les botes a casa seva i passar abans per l'MLS als Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar revela que té "moltes ganes de tornar a jugar al Santos", l'equip on es va formar. El president del club brasiler, Andrés Rueda, ja li ha contestat que les portes del Santos "estaran sempre obertes per a Neymar".

El brasiler va defensar l'escut del Santos des de l'any 2003 fins al 2013, i va debutar el 2009 amb el primer equip. Es va donar a conèixer quan va ser campió de Sud-amèrica, títol que el va portar al Mundial de Clubs i a enfrontar-se al Barça, que es va interessar en el llavors jove futbolista.

L'actual jugador del PSG també confessava en un stream de Twitch que abans de penjar les botes li agradaria jugar als Estats Units, com a mínim una temporada. La competició estatunidenca, l'MLS, atrau Neymar perquè és curta i els jugadors disposen d'entre tres i quatre mesos de vacances, deia entre rialles.

Neymar contracte vigent fins al 2025 amb el París Saint-Germain, club que l'any 2017 va pagar la clàusula de rescissió més alta de la història per fitxar-lo: 222 milions d'euros.

ARXIVAT A:
Neymar
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut