Neymar estarà un mes i mig de baixa. (Foto: EFE)
Neymar estarà un mes i mig de baixa. (Foto: EFE)
Futbol internacional

El PSG fa oficial la lesió de Neymar, que estarà un mes i mig de baixa

El davanter brasiler va sortir en llitera en el partit davant el Saint-Étienne i no tornarà a jugar fins al 2022

Redacció Esport3Actualitzat

El París Saint-Germain ha comunicat que Neymar estarà entre sis i vuit setmanes de baixa arran de la lesió que es va fer en el partit al camp del Saint-Étienne. El jugador té una esquinç al turmell esquerre amb afectació dels lligaments.:

 

 

La polèmica entorn del jugador ha crescut en les últimes hores després que s'hagi revelat la celebració d'una festa ahir a la nit després de la seva lesió.

Quedaven deu minuts perquè acabés el matx quan va arribar la jugada del partit. Neymar rep una entrada per darrere i quan recolza el peu esquerre a terra se li acaba torçant el turmell completament. El brasiler va demanar ràpidament l'entrada dels serveis mèdics i va abandonar el terreny de joc plorant i en llitera.


Aquest és el moment de la lesió de Neymar:

El PSG va acabar aconseguint la victòria en un duel que va començar per darrere al marcador. Denis Bouanga va fer el primer gol del partit al minut 23, però just abans del descans va arribar l'empat, obra de Marquinhos, assistit per Messi. En la jugada prèvia el Saint-Étienne s'havia quedat amb un home menys.

Una llosa massa gran per aguantar tota la segona part i al final la insistència del PSG va tenir recompensa. Ángel Di María, a passada de Messi de nou, va fer el segon dels parisencs, i al temps de descompte, de nou Marquinhos, i de nou assistit per Messi, va fer el definitiu 1-3.

Sergio Ramos va debutar amb el PSG després de 207 dies sense poder disputar un partit de futbol.


El missatge de Neymar

El jugador brasiler ha utilitzat les xarxes socials per compartir un missatge als seus seguidors. Neymar ha destacat que lluitarà per "tornar millor i més fort".

"Malauradament aquests contratemps formen part de la vida d'un esportista. Tornaré millor i més fort."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut