Bàsquet

Navarro compleix 36 anys i jugarà la seva 14a final de la Lliga Endesa

Al jugador de Sant Feliu li han regalat un pastís després de l'entrenament al Palau. Si el Barça Lassa guanya serà el seu novè títol de l'ACB

Eduard GarciaActualitzat

Aquest dimecres, un nou duel entre el Barça Lassa i el Real Madrid decidirà el campió de la Lliga ACB. Serà la cinquena final consecutiva entre madrilenys i catalans, aquests últims encara amb l'amarg record del 3-0 de la temporada passada. Per Joan Carles Navarro serà la catorzena final de la Lliga Endesa. El capità blaugrana saltarà a la pista amb un any més a sobre: avui n'ha complert 36. En finalitzar l'entrenament li han fet entrega d'un pastís amb motiu del seu trenta-sisè aniversari.

Si els barcelonistes guanyen el títol, serà la novena Lliga ACB per Navarro, i el seu vint-i-tresè títol amb el club blaugrana. En quinze temporades vestint la samarreta del Barça "la Bomba" ha guanyat vuit lligues, dues Eurolligues, sis Copes del Rei, cinc Supercopes i una Copa Korac. A més, també destaquen títols aconseguits amb la selecció espanyola, com el campionat del món del 2006, els subcampionats d'Europa del 2009 i el 2011 i les medalles de plata de Pequín 2008 i Londres 2012. Navarro també ha estat escollit el 2009, 2011 i 2014 el jugador més valuós de la sèrie final de l'ACB. El de Sant Feliu suma títols i polvoritza estadístiques: és el jugador en actiu que ha jugat més partits (637) i més minuts (15.259), el que ha anotat més punts (7.981) i més triples (1.120).

Sobre el partit del dimecres contra els blancs, Navarro ha dit: "Podem fer una bona final, estem motivats. Guanyar el primer partit és importantíssim".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut