Tenis

Nadal es classifica per als quarts de final de l'Open dels Estats Units i recupera el número 2

Rafael Nadal ha aconseguit la seva classificació per als quarts de final de l'Open dels Estats Units de tenis. El manacorí ha perdut el primer set contra el francès Gaël Monfils al "tie break", però s'ha imposat en els tres següents amb comoditat, per 6-3, 6-1, 6-3. Aquesta victòria retorna a Nadal el número 2 mundial, ja que Andy Murray va donar la sorpresa en perdre contra el croat Marian Cilic. Juan Carlos Ferrero ha quedat eliminat després de perdre contra l'argentí Juan Martín del Potro en tres sets. Ferrero no ha tingut opcions i ha perdut els tres sets pel mateix marcador, 6 a 3.

Actualitzat
Monfils ha començat com una moto, guanyant el "tie-break" del primer set, però després Nadal, amb constància, li ha anat guanyant terreny a base de fortalesa i defensa. El francès ha acabat rendit en els tres sets restants: 6-3, 6-1 i 6-3. Les molèsties abdominals de Nadal amb Almagro no han aparegut per enlloc, aquesta vegada.

Tornar a jugar, i amb aquesta progressió, és el que més valora ara Rafael Nadal, per damunt d'haver recuperat el número 2 mundial després de l'eliminació d'Andy Murray a mans del croat Cilic. Un número 2 que només pot perdre si el xilè Fernando González l'elimina a quarts i si Djokovic guanya l'Open dels Estats Units.

El somni que ja ha acabat és el de Juan Carlos Ferrero. El nervi i l'energia de Juan Martín del Potro han estat massa per al d'Ontinyent. 22 "aces" ha aconseguit l'argentí contrastant del tot amb un Ferrero especialment lànguid. Potser el fet de quedar fora de la convocatòria de Copa Davis l'ha portat fins a un triple 6-3 en contra.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut