Els jugadors de la Juventus celebren un dels dos gols de Morata a Kíev (EFE/EPA/SERGEY DOLZHENKO)

Morata fa de Cristiano i lidera el triomf de la Juventus a Kíev (0-2)

El conjunt italià ha debutat amb una treballada victòria gràcies a un doblet del davanter madrileny, que ha tingut l'honor de fer el primer gol d'aquesta edició de la Champions

David CarballoActualitzat

La Juventus ha debutat a la Champions amb una victòria al camp del Dinamo de Kíev. Sense Cristiano Ronaldo, confinat al seu domicili després de donar positiu per coronavirus, el gran protagonista del triomf del campió italià ha estat Álvaro Morata. Després d'una primera part bastant travada i amb poques ocasions de perill, el panorama ha canviat completament a la represa.

El davanter madrileny ha tingut l'honor de marcar el primer gol d'aquesta edició de la màxima competició europea. Només començar la segona part, Morata ha recollit un refús del porter Buschan a un xut de Kulusevski per marcar i en ,el minut 84, quan més insistien els ucraïnesos en busca de l'empat i més patia la Juve per mantenir el mínim avantatge en el marcador, ha fet el 0 a 2 amb un cop de cap inapel·lable després d'una precisa centrada de Juan Cuadrado.

Amb més patiment que brillantor, la Juventus ha arrencat la fase de grups amb una victòria i en la segona jornada rebrà el Barça a Torí en un duel que pot ser decisiu en la lluita pel liderat del grup G. L'única nota negativa per al conjunt d'Andrea Pirlo ha estat la lesió del seu capità Giorgio Chiellini, que s'ha retirat en el minut 17 de joc i ha deixat el seu lloc a Demiral.