Natació

Mireia Belmonte, convençuda que recuperarà la seva millor versió: "No estic gens preocupada"

La nedadora catalana assegura, en una entrevista a TV3, que, amb més preparació, pot tornar a competir al màxim nivell

Miquel RibasActualitzat

Mireia Belmonte i Fred Vergnoux s'han deixat veure en el Campionat d'Espanya de Terrassa, tot just arribats de Tòquio, on la nedadora catalana va guanyar dues medalles de plata i una de bronze en la FINA World CUP. Una setmana abans, però, Belmonte va decebre en els Mundials Gwanju, on va quedar molt lluny dels metalls. Belmonte és molt conscient de les seves capacitats i assegura que amb més entrenament pot recuperar la seva vessant més competitiva

"Al Mundial vam arribar una mica curts de preparació. No estic gens preocupada. Això necessita un ritme i s'ha de treballar a poc a poc i afrontar la temporada amb moltes ganes."

 

La falta de resultats al Mundial ha estat un avís per a Mireia Belmonte i Fred Vergnoux, però en cap cas modificaran la seva preparació de cara als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Porten nou anys treballant plegats i saben molt bé el que han de fer per capgirar la situació. Vergnoux tampoc es mostra gens capficat per la falta de resultats de la badalonina:

"La Mireia ja ho ha demostrat. Tot el món espera que guanyi i si no ho fa tothom diu que és un desastre. Ho assumim i passarem un any genial."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut