Bàsquet

Minnesota no surt del pou de l'NBA i Rubio no troba el rumb, entre rumors de traspàs

El retorn de Ricky Rubio a Minnesota està essent amarg. El base del Masnou no se'n surt en un equip que ha tancat la gira de l'Est amb un ple de derrotes i que és cuer destacat. Pel mig, l'arribada d'un nou entrenador, que encara ha de parlar amb Rubio sobre el seu rol

Xevi BardoletActualitzat

El 10 de gener Minnesota encadenava la seva setena derrota seguida i Ricky Rubio, responent a TV3, deia: "aquesta ratxa de derrotes desinflen moltíssim" i "estic en un moment en què no em trobo còmode en el joc". Un mes i mig després, amb un canvi d'entrenador acabat de fer, els Wolves han tornat a patir set derrotes seguides. Amb la desfeta per 128 a 112 a la pista dels Wizards -6 punts i 3 assistències per al base del Masnou en 25 minuts- l'equip tanca una gira molt negativa per l'Est.

Karl-Anthony tira a cistella sota la mirada de Ricky Rubio (Reuters)

La voràgine de la competició ha provocat que Rubio encara no hagi pogut tenir una conversa en profunditat amb el nou entrenador per conèixer bé el seu rol. Ara que l'equip torna a casa i arriben uns dies de descans per l'aturada de l'All-Star, el tècnic Chris Finch li podrà exposar amb calma l'estratègia. Això sí, corren rumors de traspàs i el portal NBA Analysis Network publica l'interès dels Clippers per potenciar la posició de base amb Rubio. Enmig de tot plegat, el jugador reivindica a Twitter el seu lema favorit: "Ni massa eufòria, ni massa abatiment".

 

 

Minnesota té una de les pitjors defenses de la competició i quan aconsegueix arribar viu al final dels partits, perd els cara o creu. Hi ha talent, però també jugadors molt inexperts. No ha ajudat gens tot el que ha succeït fora de la pista. L'estrella, Carlo Anthony Towns, ha estat molts partits de baixa per lesió i per coronavirus. I un dels anotadors de l'equip, l'escorta Malik Beasley, acaba de ser sancionat amb dotze partits després de declarar-se culpable de possessió de drogues i amenaces amb violència en uns fets del setembre. A la franquícia comencen a pensar en la reconstrucció. Veurem. El termini dels traspassos acaba el 25 de març.

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut