Bàsquet

Ricky Rubio: "No estic còmode en el joc, m'he d'adaptar a situacions en què no he estat mai"

Setena derrota seguida dels Minnesota Timberwolves. Tot i que contra San Antonio han recuperat la seva estrella, Karl-Anthony Towns, absent en els sis últims partits. Cara i expressions d'abatiment de Ricky Rubio a la sala de premsa. El base del Masnou, a preguntes de TV3, deia que no acaba de trobar el seu lloc en l'equip

Xevi BardoletActualitzat

Ricky Rubio es mostrava preocupat després de la derrota en la pròrroga contra San Antonio. Per com van les coses a nivell personal i col·lectiu.

"Si no estàs molt còmode i a sobre l'equip va perdent, això no ajuda gens. Set derrotes seguides a inici de temporada desinflen moltíssim."

Al Target Center l'equip estava il·lusionat amb el retorn de Karl-Anthony Towns. I la franquícia de Minneapolis ha tingut a prop trencar la dinàmica. Però Demar De Rozan -38 punts de l'escorta dels Spurs i clau per enviar el partit als 5 minuts extres- i uns errors de joventut -Déu n'hi do la pèrdua de pilota d'Anthony Edwuards, número 1 del draft, en la darrera acció-, ho han impedit. Minnesota, cuer de l'Oest.

Però a més, el base del Masnou, que havia començat bé el partit sortint des de la banqueta, no es troba a gust quan ha de coincidir en pista amb el base titular, D'Angello Russell. Un jugador que absorbeix moltíssima pilota i que relega Rubio al lateral, esperant que li arribi alguna pilota. I ja sabem que el català és més un generador que un tirador.

"Estic en un moment en què no em sento molt còmode en el joc. He de trobar situacions on no he estat mai en els 9 anys que porto a l'NBA. Però bé, m'hi adapto. A poc a poc anirà venint."

 

(@Timberwolves)

De la convivència entre Ricky Rubio i D'Angello Russel també n'ha parlat el tècnic, Ryan Sanders. Preguntat sobre si aquest era un dels grans reptes del curs, ha estat taxatiu:

"En alguns trams del  partit d'aui i també en les dues primeres victòries, amb ells dos i amb Towns hem vist el que eren capaços de fer plegats."

Veurem com evoluciona el joc del català. Queda molt i aquest dilluns els Timberwolves tenen una nova oportunitat contra els mateixos Spurs.

 

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut