Laporta i Messi acosten posicions
Laporta i Messi el dia de la presa de possessió del president
Barça

Messi i Laporta van dinar junts l'endemà de la presa de possessió del nou president del Barça

Segons ha explicat Xavi Campos al "Gossip" de l'"Onze", la trobada entre el crac argentí i el president blaugrana va ser molt cordial i positiva

Redacció Esport3Actualitzat

Fa uns dies, Xavi Torres va avançar a TV3 el dinar entre Joan Laporta i Jorge Messi on es va començar a tractar seriosament la continuïtat de Leo Messi. Dies abans, ja hi havia hagut un dinar on es va parlar del tema.

Segons ha explicat Xavi Campos al "Gossip" de l'"Onze", va ser un dinar entre Leo Messi i Joan Laporta. La primera trobada entre l'argentí i Laporta es va produir un cop el president del Barça va prendre possessió.

Joan Laporta va prendre possessió el dimecres 17 de març a la tarda al Camp Nou. Amb Messi entre els presents, exercint de capità i donant solemnitat al moment amb el vestit escollit per a l'ocasió.

Fa unes setmanes a "El club de la mitjanit" ja es va explicar que Joan Laporta no va trigar ni 24 hores després de prendre possessió a reunir-se amb Leo Messi i, gairebé a la vegada, Mundo Deportivo també va publicar que Laporta i Leo Messi havien dinat junts, sense donar detalls com la data.

Messi i Laporta van dinar junts l'endemà que Laporta prengués possessió com a president del Barça. Laporta el va citar la mateixa tarda de la presa de possessió. El dinar va ser a casa de Messi i a Laporta el va acompanyar una altra persona.

El dinar va ser al domicili de Messi a Castelldefels, on un dia més tard ha convidat tota la plantilla. Va ser una primera trobada, molt cordial i positiva. Messi li va explicar al president que no tenia decidit el seu futur però que primer escoltaria la proposta del Barça, i Laporta li va dir que estava convençut que li faria una proposta que li agradaria, tant en l'aspecte esportiu com econòmic.

Joan Laporta abraça Leo Messi abans que el capità aixequés la Copa (@JoanLaportaFCB)

Messi li va explicar els seus plans, que passen per jugar dos anys a màxim nivell i després marxar a Miami a acabar els seus dies com a futbolista. Per què dos anys? Perquè el Mundial de Qatar no és a l'estiu, és a la tardor del 2022, i prefereix preparar-lo en un club de màxim nivell i després rematar la temporada post-Mundial.

Laporta va sortir del dinar a casa de Messi amb un punt més d'optimisme sobre la continuïtat de l'argentí, i així ho va explicar al seu cercle de màxima confiança aquells dies. Messi també va acabar el dinar amb bones sensacions respecte a la possibilitat de continuar al Barça.

D'això ha passat un mes i mig i Laporta i Leo Messi s'han anat veient en desplaçaments. Ja hi ha hagut la primera trobada entre Laporta i Jorge Messi i ara s'està a l'espera que el Barça presenti l'oferta concreta que ja es va avançar a TV3 la setmana passada.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut