Barça

Mesalles, representant d'Eto'o, assegura que "la voluntat del jugador és quedar-se al Barça"

"El club no ens vol". Així de contundent s'ha mostrat el representant de Samuel Eto'o, Josep Maria Mesalles, durant la roda de premsa que ha ofert aquest matí per explicar com es troben les relacions entre el jugador i el Barça. Segons Mesalles, el primer missatge va ser "el Barça no compta amb Eto'o", i ells van donar l'OK per "treballar conjuntament" i buscar una bona solució per a totes dues parts. El problema arriba, segons Mesalles, quan el club comença a filtrar informacions falses a la premsa, com que el jugador demana molts diners o que hi ha una oferta del Manchester City, de la qual asseguren que no en tenen constància. Mesalles no es creu que Guardiola no compti amb Eto'o.

Actualitzat
Divorci entre Samuel Eto'o i el Barça. Aquest matí el representant del jugador, Josep Maria Mesalles, ha obert la caixa dels trons en destapar les interioritats de les converses entre el club i Eto'o per la renovació o la marxa del camerunès.

Mesalles ha denunciat el doble discurs que, segons el seu parer, ha practicat el Barça, que ha acusat de faltar a la veritat. De dir públicament que desitjaven renovar-lo, però en privat convidar-lo a anar-se'n perquè no el volien al vestidor. Mesalles assegura que "Eto'o es vol quedar, tot i que no posarà cap impediment si el club li busca una sortida". El representant, però, creu que taxar el jugador en 30 o 35 milions d'euros és una bogeria, tenint en compte que acaba contracte l'any que ve.

No ha rebut cap oferta del City


Pel que fa al Manchester City, Mesalles ha assegurat que ells no tenen cap comunicació de cap club, ni han negociat amb cap club. A més, assegura que és impossible que el Barça conegui l'oferta que li faran al jugador. "L'oferta estratosfèrica de la qual va parlar el president (Joan Laporta) és absolutament falsa, perquè nosaltres encara no ens hem assegut amb el club anglès. Dubto que el club hagi rebut aquesta oferta. En tot cas, haurà rebut una oferta per vendre el jugador, no amb les quantitats que Samuel cobrarà", ha explicat Mesalles. Tot i això, assegura que no es nega a asseure's a negociar amb el club anglès per negociar la possible marxa.

A més, ha negat també que Eto'o hagi demanat una prima de 15 milions d'euros per anar-se'n al City. "Mai aquesta temporada hem demanat ni un cèntim al Barcelona, ni per renovar ni com a condicionant de res", ha assenyalat.

Mesalles ha explicat que tot ha quedat amanit a última hora amb una oferta de renovació per dos anys, feta ahir a tocar de la mitjanit, a través d'un missatge SMS. El representant del jugador assegura que no és seriós, i que si hi ha realment una oferta de renovació, s'asseuran i "amb tot el carinyo" n'escoltaran els detalls.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut