50.000 bilbaïns viatjaran fins a Barcelona per donar suport a l'Athletic a la final de la Copa del Rei
Futbol

Més de 50.000 aficionats de l'Athletic viatjaran fins a Barcelona per a la final de Copa, 12.000 sense entrada

El gran nombre de visitants a la capital catalana, alguns d'ells del grup radical Herri Norte, provocarà un desplegament policial que comptarà amb uns 1.500 Mossos d'Esquadra i 400 membres de la Guàrdia Urbana

Actualitzat

La ciutat de Barcelona es prepara per rebre la visita de més de 50.000 aficionats de l'Athletic Club per a la final de la Copa del Rei de dissabte. El resultat de la previsió que diu que uns 12.000 seguidors bilbaïns es desplaçaran sense entrada al Camp Nou, però podran seguir el partit a través de tres pantalles gegants instal·lades a la "Fan Zone" habilitada a Montjuïc per als aficionats de l'Athletic.

Davant les expectatives del gran nombre de visitants bilbaïns a la capital catalana, els cossos policials faran un desplegament especial amb l'objectiu de vetllar per la seguretat i la mobilitat de la població. El director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha anunciat el dispositiu que es portarà a terme dissabte en què hi haurà uns 1.500 membres dels Mossos i 400 de la Guàrdia Urbana.

Malgrat que totes dues aficions es consideren amigues i no existeix cap antecedent d'enfrontament entre elles, la final està catalogada d'"alt risc", per la qual cosa l'organització intentarà mantenir separats els aficionats del Barça i l'Athletic, tot i que els seguidors d'un i altre equip podran passejar lliurement per tota la ciutat.

 

 

 

 

Anar al contingut