Espanyol

Melendo: "Els dos últims partits poden ser un bon punt d'inflexió per tornar als bons resultats"

El migcampista de l'Espanyol ha explicat que el vestidor està convençut que els triomfs continuaran i que, malgrat la mala ratxa de resultats, mai han mirat cap avall. Dídac Vilà s'entrena al marge per una sobrecàrrega muscular al quàdriceps de la cama esquerra i és dubte per al pròxim partit de lliga a Mestalla

Actualitzat

L'Espanyol visitarà un València que ha arribat a la segona volta amb evidents símptomes de millora -són vuitens a la taula- però sense haver aconseguit la regularitat de la temporada passada. La victòria contra el Rayo Vallecano ha donat als de Rubi una forta dosi d'optimisme per encarar la visita a Mestalla.

L'equip blanc-i-blau ha tornat aquest dimecres al matí als entrenaments per preparar aquest partit. Naldo, Hernán Pérez i Óscar Duarte s'han exercitat a banda i cal veure si es recuperen a temps de les seves respectives lesions. També s'ha entrenat al marge del grup Dídac Vilà per una sobrecàrrega muscular al quàdriceps de la cama esquerra que el fa ser dubte per al duel a Mestalla.

El migcampista Óscar Melendo ha assegurat aquest dimecres, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que "els dos últims partits (Vila-real i Rayo Vallecano) poden ser un punt d'inflexió per tornar als bons resultats".

El futbolista del planter ha explicat que el vestidor està convençut que els triomfs continuaran: "L'equip està confiat que arribaran les victòries. Contra el Rayo, el bloc ha tornat a creure-hi i ha aconseguit remuntar un resultat advers". Melendo també ha confessat que, malgrat la mala ratxa de resultats, la plantilla "mai ha mirat cap avall". "Hem tingut una mala dinàmica, però no era de joc. Ara el que volem és mirar cap amunt i sumar més victòries", ha emfatitzat.

A nivell personal, el migcampista s'ha mostrat disposat a adquirir més protagonisme en els esquemes de Rubi. "Vull ser més important, decisiu i aportar més gols. Això és el que em falta". El jugador també ha reconegut que ara té "més confiança".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut