Martino ha parlat de Messi en una entrevista a FOX Sports. (Foto: Reuters)
Futbol

Martino: "Veig Messi preocupat i buscant la seva millor versió"

El seleccionador de l'Argentina, Gerardo Martino, ha afirmat aquest dimarts que veu Leo Messi "preocupat" i "buscant la seva millor versió". Martino ha donat suport a la seva estrella, ha negat que Messi s'hagi plantejat renunciar a alguna convocatòria de l'"albiceleste" i ha lamentat que l'hagin criticat tant a l'Argentina

Actualitzat

El seleccionador de l'Argentina, Gerardo Martino, ha afirmat aquest dimarts que veu Leo Messi "preocupat" i "buscant la seva millor versió". Martino ha donat suport a la seva estrella, ha negat que Messi s'hagi plantejat renunciar a alguna convocatòria de l'"albiceleste" i ha lamentat que hagi estat tan criticat a l'Argentina.
 
"Mai ha parlat amb mi en aquests termes (sobre renunciar a la selecció). Quan sento i llegeixo coses, em pregunto per què segueix venint a la selecció", ha assegurat el tècnic en una entrevista amb Fox Sports. "No podem fer-nos els distrets, les crítiques que ha patit permanentment van ser duríssimes. Sobretot en aquella Copa Amèrica i també a la Copa del Món. Això no hauria de succeir amb cap futbolista, però parlem del millor. A vegades em sembla que no ens ve de gust tenir-lo", ha afegit.
 
Pel que fa al nivell actual de l'astre argentí del Barça Martino ha fet aquesta anàlisi: "Va aconseguir durant molts anys un nivell superlatiu i hi ha una opinió generalitzada que en l'última temporada a Barcelona no va fer una bona lliga, i va marcar 30 gols".

"El que passa és que ha tingut temporades de 50 i el llistó està massa alt. El veig preocupat, buscant la seva millor versió i expressió com a futbolista. Està en un equip que d'un temps ençà no té tampoc la seva millor expressió", ha conclòs Martino, entrenador del Barcelona la passada campanya.

Anar al contingut