curses de muntanya

Marta Molist guanya la CCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc

Amb aquesta victòria en la prova de 100 quilòmetres, l'osonenca es reafirma com la nova referent catalana en les curses de muntanya

Redacció Esport3Actualitzat

Marta Molist ha sorprès a Chamonix i ha guanyat la prova CCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc, de 100 quilòmetres de distància i 6.100 metres de desnivell. L'atleta de muntanya catalana ha arribat en solitari a la meta amb un temps de 10h 53min 08s. Amb aquesta victòria, la corredora osonenca es reafirma com la nova referent catalana en curses de muntanya.

Victòria en solitari

Molist ha protagonitzat un gran frec a frec amb la txeca Petra Sevcíková. La txeca liderava la prova amb un ritme molt alt fins que ha tingut problemes físics i Molist l'ha atrapat. Quan ja es portaven 81 quilòmetres, l'atleta catalana ha deixat enrere Sevcíková i ha arribat a la meta en solitari.

Triomf de Garrivier en categoria masculina

Thibaut Garrivier s'ha endut la victòria en la CCC masculina i ha establert un nou rècord amb un temps de 10:23:26. El català Andreu Simón, un dels candidats a la victòria, ha hagut d'abandonar per problemes físics.

François D'haene torna a guanyar l'UTMB

Després de gairebé 22 hores de cursa, aquest migdia, François D'haene ha guanyat l'Ultra Trail del Mont Blanc,la més prestigiosa de les curses de muntanya de llarga distància. En aquest temps ha superat els poc mes de 170 quilòmetres de cursa i més de 10.000 metres de desnivell positiu que envolta el massís del Mont Blanc. Amb aquesta victòria, D'haene es converteix en l'atleta que més vegades ha guanyat l'UTMB. Ho ha fet quatre vegades trencant l'empat amb Kilian Jornet i Xavier Tebenar, que l'han guanyat tres vegades.

Consulta la resta dels resultats aquí.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut