Marcel Kittel
Marcel Kittel celebra la victòria en la segona etapa del Tour 2017 (EFE)
Ciclisme

Marcel Kittel inaugura el seu compte en el Tour 2017 i suma la desena victòria d'etapa

L'alemany ha superat Arnaud Demarre i André Greipel en l'esprint al final d'una etapa en la qual Chris Froome s'ha vist involucrat en una caiguda

Actualitzat

L'esprintador alemany Marcel Kittel s'ha imposat aquest diumenge en la segona etapa del Tour de França, al davant del francès Arnaud Demarre i del també alemany André Greipel. El gal·lès Geraint Thomas ha conservat el mallot groc.

En acabats els 203 quilòmetres de trajecte entre Düsseldorf i Lieja, Kittel ha estat el més ràpid en la primera arribada massiva de l'edició i suma així el seu desè triomf en la ronda gala. Després d'haver passat primer la línia d'arribada no ha pogut reprimir unes llàgrimes d'emoció per haver aconseguit una fita personal tan important.

La jornada s'ha vist marcada per l'escapada de quatre corredors, dels quals el nord-americà Tylor Phinney i el francès Yoann Offredo han estat els últims supervivents. El gran pilot els ha atrapat un quilòmetre abans del final.

El guanyador de les dues últimes edicions, Chris Froome, ha tingut una caiguda quan encara restaven vint quilòmetres fins al final i s'ha fet algunes esgarrinxades, però ha pogut reprendre la cursa i entrar al gran grup sense perdre temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut