Marc Roca s'ha entrenat al marge del grup a causa d'una inflamació al tendó d'Aquil·les (rcdespanyol.com)
Espanyol

Marc Roca s'entrena al marge del grup per una inflamació al tendó d'Aquil·les

El de Vilafranca del Penedès seguirà un entrenament personalitzat amb menys intensitat durant els propers dies de forma preventiva

Actualitzat

Nou matí d'entrenament de l'Espanyol en terres garrotxines. Els blanc-i-blaus s'han tornat a posar a les ordres de Rubi en la primera de les dues sessions programades de la jornada. Marc Roca ha treballat al marge del grup com a conseqüència d'una inflamació al tendó d'Aquil·les que se li va detectar dilluns a la tarda. El de Vilafranca del Penedès s'ha vist obligat a reduir la intensitat en els seus entrenaments de forma preventiva.

Una de les absències destacades ha estat la de Sergio García que, juntament amb el membre de l'staff tècnic Jaume Bartrés, va haver d'anar a Madrid per realitzar uns tràmits per tal d'aconseguir el visat i així poder viatjar als Estats Units amb l'equip la propera setmana. Està previst que el davanter del Bon Pastor s'incorpori a l'entrenament d'aquesta tarda.

Mentrestant es va consolidant el nou projecte blanc-i-blau en els entrenaments, als despatxos continuen treballant per concretar els noms de possibles nous reforços i els de possibles sortides.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut