MotoGP

Marc Márquez vol donar un pas endavant a Montmeló i confia en les millores de la seva Honda

El pilot català, vigent campió de MotoGP, espera que les evolucions de la seva Honda l'ajudin a estar més a prop de les primeres posicions en el GP de Catalunya

Actualitzat

El català Marc Márquez està "motivat" i amb "confiança" per completar un bon cap de setmana davant de la seva afició. El vigent campió de MotoGP confia en les evolucions de la moto perquè l'ajudin a estar molt més a prop de les primeres posicions.

"Hem tingut un inici irregular. Les últimes carreres hem corregut al límit de les nostres possibilitats. Aquí, a Catalunya, tenim alguna cosa nova que ens pot ajudar i intentarem treballar-ho", afirma Marc Márquez. "El límit és alguna cosa que sents. Algunes vegades corres al límit i és quan tens un accident", explica el vigent campió abans d'afrontar la setena prova del Mundial.

D'altra banda, Jorge Lorenzo ha explicat que l'any passat no va poder lluitar per la victòria perquè tenia problemes en els revolts. "Aquest any, al Circuit de Catalunya podem lluitar per la victòria. Sembla que ens anirà molt millor i haurà de ser una millor carrera per a nosaltres", conclou el pilot de Yamaha.

Respecte al duel contra el seu company Valentino Rossi, Lorenzo està convençut que el futur li oferirà grans batalles i no ha volgut recordar aquella vibrant carrera de l'any 2009 que va guanyar el pilot italià, encara que afirma que va ser una de les millors carreres de la història. Després de sis carreres, Valentino lidera el Mundial de MotoGP amb sis punts d'avantatge sobre Jorge Lorenzo i 49 sobre el pilot de Cervera.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut