Marc Márquez i Dani Pedrosa, en una imatge d'arxiu
Motor

El Gran Premi de Catalunya arriba amb les Honda obligades a reaccionar

Marc Márquez i Dani Pedrosa admeten que els queda molta feina per fer i esperen que el Circuit de Barcelona-Catalunya els serveixi per rellançar les seves opcions

Actualitzat

El Gran Premi de Catalunya s'ha presentat aquest dimarts a Barcelona amb la presència d'alguns dels seus protagonistes. Entre ells, els dos pilots d'Honda, Marc Márquez i Dani Pedrosa, que arriben a la cita del cap de setmana amb la necessitat de reaccionar.

"Ens queda molta feina per fer", ha admès Márquez, que després de la caiguda al circuit de Mugello es troba a 49 punts del líder, Jorge Lorenzo. El de Cervera espera que el fet de conèixer bé el Circuit de Barcelona-Catalunya l'ajudi a obtenir per fi un bon resultat: "He tingut bons resultats aquí i l'any passat vaig guanyar. Correré a casa meva i davant els meus fans. Espero poder oferir un bon espectacle", diu.  

Dani Pedrosa, que va progressant un cop recuperat de la lesió, espera fer el seu primer podi de la temporada. "Mugello va ser bastant positiu, perquè vaig poder notar que el meu braç millora contínuament i he seguit amb la rehabilitació. Ara anem a casa. A Montmeló pots sentir l'energia dels aficionats", ha indicat.  

Anar al contingut