Marc Márquez, provant de córrer amb un braç lesionat
Marc Márquez estirant el braç lesionat durant el GP d'Andalusia
Motor

Marc Márquez parla de la seva recuperació: "Ara toca paciència i respectar el meu cos"

El pilot cerverí s'ha mostrat optimista, tot i veure's obligat a perdre's gran part del campionat de MotoGP

Àlex ÁvilaActualitzat

Era el primer Gran Premi del Mundial 2020. Una sortida de pista va obligar Marc Márquez a fer una increïble remuntada que va acabar en un malson. El pilot de Cervera va intentar accelerar la seva recuperació, però la placa que fixava l'húmer del català va cedir i va caldre una segona operació. Tot plegat ha obligat a prendre's les coses amb més calma de l'esperat. Marc ho sap, però, malgrat la situació, intenta ser el més optimista possible.

"Lògicament no és dels millors moments, però ara toca tenir paciència i respectar el meu cos. Una vegada la temporada està perduda, volem ser més cautelosos. Hem de recuperar-nos bé i tornar quan estiguem preparats."

"Després de la primera operació vam seguir la recomanació dels doctors, que van dir que podria fer vida normal perquè ni ells pensaven que la placa es podria trencar."

"Ho trobo a faltar tot. Després de tants anys es fa estrany veure-ho tot des del sofà de casa."

El català també s'ha pronunciat respecte a l'acceleració a l'hora de tornar a pujar a la seva Honda tan sols quatre dies després de ser operat.

"Si a tu t'operen la cama i et diuen que pots caminar sense crosses, caminaràs amb crosses? Jo vaig dipositar la confiança en el doctor Mir, perquè m'ha operat moltes vegades. No s'esperaven que la placa es pogués trencar, un error el pot cometre qualsevol."

Marc Márquez també ha repassat la situació actual al Mundial de MotoGP. El català ha destacat la quantitat d'errades comeses pels pilots i la varietat de marques al capdavant.

"Sembla que ningú vulgui guanyar, hi ha moltes errades i moltes coses que són difícils d'analitzar. Quartararo guanya per molt a Jerez, però després li costa als altres circuits. Viñales és molt ràpid als entrenaments, però a la cursa li costa més. Dovizioso és el que menys soroll fa i va segon al Mundial."

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut