Marc Márquez en una imatge posterior a la primera operació a l'húmer (EFE)
Motor

Marc Márquez: "L'operació ha anat bé i ja em trobo millor"

El campió del món de MotoGP no té afectat el nervi radial, fet que redueix l'abast de la lesió, i podria perdre's només una cursa després de ser operat pel doctor Mir d'una fractura a l'húmer del braç dret

Redacció Esport3Actualitzat

Mal menor per a Marc Márquez, que aquest dimarts ha passat pel quiròfan per ser intervingut d'un trencament de l'húmer del braç dret. La confirmació que el nervi radial no està afectat limita la gravetat de la lesió i el període de recuperació. A Márquez se li ha fixat una placa de titani que ajudarà a soldar més fàcilment la fractura òssia. 

Tot i que encara no hi ha un termini fixat de recuperació, s'espera que el pilot cerverí pugui tornar a pujar a la moto per a la tercera prova del Mundial, el Gran Premi de la República Txeca, previst per al cap de setmana del 7 al 9 d'agost. En cap cas Márquez podrà estar a punt per disputar el Gran Premi d'Andalusia, previst per a aquest cap de setmana també al circuit de Jerez. 

De moment, el campió del món romandrà en observació les pròximes 48 hores a l'Hospital Universitari Dexeus, però ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors amb un tuit en què assegura que l'operació ha anat bé i que ja es troba molt millor.

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut