Marc Márquez ha volat en els segons lliures al circuit de Losail (EFE)
MotoGP

Marc Márquez bat el rècord del circuit de Losail als segons entrenaments lliures del GP de Qatar

El tro de Cervera ha fet un temps estratosfèric d'1:53.380; Maverick Viñales (Yamaha) i l'australià Jack Miller (Ducati), segon i tercer, respectivament, han entrat a mig segon.

Actualitzat

Marc Márquez ha estat el més ràpid en la segona jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar. El pilot d'Honda ha estat el gran dominador de la sessió i ho ha fet marcant un nou rècord del circuit de Losail. El tro de Cervera ha fet un temps estratosfèric d'1:53.380 i ha avantatjat en gairebé mig segon Maverick Viñales (Yamaha) i l'australià Jack Miller (Ducati), segon i tercer, respectivament.

Valentino Rossi, que havia fet el millor temps en els primers lliures, només ha pogut ser setzè, mentre que Jorge Lorenzo, nou company de Márquez a Honda, ha acabat en l'onzena posició. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Àlex Rins ha estat vuitè, Aleix Espargaró novè, Tito Rabat quinzè, i Pol Espargaró dissetè.

Baldassarri i Canet, els més ràpids a Moto2 i Moto3

L'italià Lorenzo Baldassarri, en Moto2, i el valencià Arón Canet, en Moto3, han estat els dominadors de les altres dues cilindrades al traçat qatarià. Baldassari ha dominat la sessió per davant de Marcel Schrotter amb Àlex Márquez cinquè, mentre que Canet ha superat Romano Fenati i Niccolò Antonelli amb Albert Arenas desè.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut