Marc Márquez, en una imatge d'arxiu (EFE)
MotoGP

Marc Márquez arriba a Àustria amb la vista més posada al cel que al circuit

El pronòstic de pluja, afegit a la poca adherència del Red Bull Ring, s'ha convertit en un dels principals maldecaps per al GP

Actualitzat

Marc Márquez ja és al Red Bull Ring, a Àustria, a punt per tornar a esprémer a fons la seva Honda i agafar encara més marge en el liderat del Mundial de MotoGP. Això sí, haurà de mirar el cel i pensar molt bé la gestió dels pneumàtics perquè el pronòstic de pluja en el cel de Spielberg durant el cap de setmana pot donar més d'una sorpresa.

A la roda de premsa prèvia, el pilot català ha deixat molt clar que prefereix rodar sempre sobre sec ja sigui en els lliures, en els classificatoris o bé a la cursa

"Veient com lliscava l'any passat, no fa cap gràcia que plogui. Tot apunta que diumenge serà en sec però si plou, doncs pneumàtics de pluja i a intentar entendre l'adherència de la pista i pensar bé l'estratègia"

Márquez, que arriba a Àustria com a líder del Mundial, va fer els millors temps en els tests oficials de dilluns passat a Brno i, sobretot, va marxar de la República Txeca amb molt bones sensacions:

"El dilluns vam provar coses que ens poden servir per a tots els caps de setmana que queden de curses, anirem a poc a poc introduint-les"

El Red Bull Ring és un traçat especialment favorable a les Ducati fet que les converteix en objectiu de totes les mirades. En aquest sentit, però, el "Tro de Cervera" no vol es refia ni de les motos italianes ni de cap altra que sigui a la graella de sortida el diumenge. De fet, el primer pilot que veu pel retrovisor a la classificació del Mundial és Valentino Rossi que, tot i no tenir la millor Yamaha, està sent molt regular:

"Els dos pilots de Ducati són els rivals, però també hi ha Valentino, no? Per l'experiència sap que ha d'acabar totes les curses i sap que ha de treure partit a totes les sitaucions i ho està fent. Dovizioso ha fallat més del que ens té acostumats però de moment va segona una Yamaha i és la de Valentino"

Anar al contingut