Marc Gasol
Marc Gasol
Bàsquet

Marc Gasol encara no es decideix

En una entrevista diu que ara només pensa a entrenar i a estar amb la família, i que ja veurà què acaba decidint

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Gasol segueix sense equip. Un cop desvinculat dels Memphis Grizzlies, va començar una pluja de rumors d'on podia recalar l'experimentat pivot, però a poc a poc s'han anat diluint aquests rumors ja endinsats a la temporada de l'NBA i a Espanya. Gasol va tenir una xerrada amb Ricardo Moya, al canal de Youtube El Sentido de la Birra.

Actualment, Marc Gasol segueix sense equip, però es troba en procés de recuperar la condició física òptima. El pivot ha deixat oberta en aquesta coversa l'opció de seguir amb la seva carrera professional:

"Ara em toca entrenar-me i veure que faré. Estic en el punt de veure fins on puc arribar i veure què em ve de gust quan estigui en el punt òptim".

D'aquesta manera no ha concretat si es retirarà de forma definitiva després d'haver deixat l'NBA fa unes setmanes o bé si tornarà a jugar, ni si ho farà amb club que ell presideix (Bàsquet Girona), i amb el qual s'entrena.

 

En aquesta entrevista també ha desvelat que no va cobrar quan va fitxar pel Barça:

"El club es va posar en contacte amb el meu pare per fitxar-me i li va semblar bé. Em va demanar que no cobrés per dues raons: perquè si ho feia, ja passava a ser professional i no podria jugar a la Lliga universitària dels Estats Units, i perquè així demostrava que jugava perquè m'agradava. I em va anar bé."

Aquestes són les estranyes condicions amb què el mitjà dels germans Gasol va jugar dues temporades al Barça. El 2008, després d'una etapa de dos anys al Girona, va posar rumb a l'NBA, on el van sorprendre molts aspectes de la Lliga americana.

"Era sorprenent veure com es porten les derrotes a l'NBA. La meva primera temporada a Memphis vam perdre molts partits, guanyàvem un de cada quatre partits. Si al Barça o al Girona sumaves tres derrotes seguides, això suposava una crisi increïble. A l'NBA les derrotes s'entenen com una part del procés: com més avall quedes, millor posició del draft tens."

Pel que fa a la seva vida personal, Marc Gasol va parlar del seu rol de pare com una de les coses que el fan ser feliç.

"La teva prioritat has de ser tu, i el que em fa feliç ara és estar amb els meus fills i la meva dona, una cosa que no he pogut fer de manera constant ni habitual tot aquest temps. És un altre ritme de vida, però també gratificant."

Una de les imatges més recents que defineixen a la perfecció Marc Gasol és la celebració del títol de l'NBA amb els Toronto Raptors. Gasol no s'amaga i admet que un esportista té l'obligació de cuidar-se, però també ha de trobar moments d'oci i poder beure't un parell o tres de cerveses.

"Vam sortir de rua per Toronto i jo anava darrere de l'autobús, molt tranquil. Vaig obrir la primera cervesa, la segona... A partir de la sisena ja em va venir aquell pessigolleig, com Son Goku amb la lluna plena, els ulls em brillaven."

Finalment, i directament relacionat amb l'episodi professional, Marc Gasol va tenir temps de parlar del seu rol al Bàsquet Girona. L'actual president del club gironí va comentar que la gestió del club és una de les tasques que més temps li ocupen. També va deixar entreveure alguns dels futurs projectes del club.

"Vam fundar el club l'any 2014 i n'he anat aprenent amb el pas dels anys, és un projecte molt enriquidor. Ja tenim 20 equips de nens i nenes, equip de 3x3 i equip de bàsquet amb cadira de rodes. Tenim ganes vincular més noies al club. També estem molt compromesos amb la sostenibilitat."

ARXIVAT A:
Marc Gasol
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut