Marc Gasol, amb companys de partidet just abans de marxar cap a Florida (@Alexllorca1)
Bàsquet

Marc Gasol parla del seu nou canvi físic des de la concentració dels Raptors a Florida

Els Raptors estan concentrats a Fort Myers, a Florida, des del 22 de juny, tot esperant el moment de traslladar-se al complex esportiu de World Disney amb la resta de franquícies que participaran en la represa de l'NBA. Des d'allà, Marc Gasol ha parlat de la tornada a la competició, ha carregat contra Donald Trump i ha explicat com ha aconseguit l'espectacular físic de la fotografia.

Redacció Esport3Actualitzat

Just abans de marxar cap als Estats Units per concentrar-se amb els Raptors, Marc Gasol va venir a Catalunya. Una de les proves gràfiques és la fotografia on apareix en una pista de bàsquet amb uns companys de partidet -per cert, amb alguns dels jugadors que formaran l'equip professional de 3X3 del Bàsquet Girona. En aquesta instantània es veu un Gasol encara més prim i fibrat que abans de la pandèmia. Avui el pivot de Sant Boi, de 35 anys, n'ha explicat els motius.

"Ha estat possible perquè he tingut temps. La temporada passada es va allargar moltíssim, amb el Mundial que vam guanyar, i no vaig poder treballar aquest aspecte a l'estiu. Hi ha hagut moments d'aquest curs en què m'he sentit frustrat per no tenir el ritme adequat. Amb l'aturada vam dissenyar un pla amb el meu entrenador personal i els fisioterapeutes dels Raptors. Vam recuperar la lesió als isquiotibials i el resultat ha estat molt satisfactori."

El mitjà dels Gasol diu que està molt il·lusionat amb el repte de repetir l'anell de campió de la temporada passada, tot i que considera que reprendre la lliga ja és una victòria. Però també ha a parlat de l'aspecte més complicat de passar-se setmanes a la "bombolla" de Florida.

"Sóc jugador, però abans de tot sóc marit i pare de dos fills. I constantment ells formen part del meu estat d'ànim. Estar a tanta distància d'ells és el més complicat."

Per cert, Marc Gasol, ha criticat durament el president dels Estats Units, Donald Trump, per no exercir el lideratge que diu "ha de representar tota una societat."

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut