Manue Neuer i Thomas Müller, dos clàssics en la llista preliminar alemanya, durant les celebracions pel títol del Bayern (EFE)
Futbol

Manuel Neuer, a la llista provisional d'Alemanya per al Mundial

Tot i haver-se passat pràcticament un any en blanc per lesió, el porter del Bayern de Munic entra a la convocatòria i rivalitzarà amb Ter Stegen per un lloc en l'equip titular

Actualitzat

La selecció alemanya no renuncia de moment a Manuel Neuer, el porter de l'equip campió del món, que porta tota la temporada en blanc per una lesió en un peu. El porter del Bayern de Munic està accelerant la seva recuperació i ha estat inclòs en el llistat provisional de 27 jugadors per al Mundial de Rússia.

Joachim Löw, recentment renovat, ha convocat quatre porters i, d'aquests, un hauria de quedar descartat. Hi ha el blaugrana Marc-André ter Stegen, que apunta a titular encara que Neuer pugui estar en la llista definitiva, i també Benrd Leno (Bayer Leverkusen) i Kevin Trapp (PSG).

Götze no hi és

Qui sí que falta a la llista provisional és Mario Götze, l'autor del gol que li va donar l'últim títol mundial a la "Mannschaft", i que no ha estat inclòs en una convocatòria que inclou molts dels jugadors que han estat presents en el cicle triomfal de la selecció (Hummels, Boateng, Gündogan, Khedira, Kroos, Thomas Müller, Reus, Mario Gómez...), juntament amb la saba nova del futbol alemany (Kimmich, Tah, Goretzka, Sané, Werner).  

 

ARXIVAT A:
Ter StegenMundial Rússia 2018
Anar al contingut