UNI-Girona
Les jugadores de l'Uni Girona, a punt per afrontar les semifinals davant el València
LLIGA FEMENINA BASQUETBOL

L'Uni Girona rep el València en l'anada de les semifinals de la Lliga

Les valencianes arriben a Fontajau amb el títol de l'Eurocopa al sarró

Jordi RobirosaActualitzat

Dues setmanes sense competir no és una bona carta de presentació. Feina d'Alfred Julbe, de mantenir durant tots aquests dies la concentració necessària per plantar cara a un València que arriba a Girona reforçadíssim després d'haver obtingut el títol de l'Eurocopa i, segurament, amb ganes de revenja després d'haver perdut la final de la Copa, fa unes setmanes, davant de l'Uni i a la Fonteta.

Siguem sincers: serà difícil que aquest títol se li escapi a l'Avenida de Salamanca que, en un play-off final serà difícilment batible. Prou van fer les catalanes superant-les en semifinals de la Copa després d'un matx històric. Però Julbe sap que ha d'anar pas a pas i, tot i la importantíssima baixa de Maria Araujo, té clar quin ha de ser el paper del seu equip en aquest primer matx:

La principal virtut del València és la defensa. Sovint arribarem a pocs segons del final de la possessió i això ho hem de gestionar sense ànsia

Cal recordar que el València va vèncer l'Uni en els dos partits de la fase regular, però després, en una final, van guanyar les gironines. I cal recordar que aquest no és un play-off, sinó una eliminatòria, d'anada i tornada, amb el primer partit en la pista del pitjor classificat, en aquest cas l'Uni. Es jugarà amb públic a les graderies, a partir de les 20.15. En l'altra semifinal, a partir de demà, s'enfrontaran el Gernika i el Salamanca, en un duel molt desigual.

Anar al contingut