Luis Suárez, a punt per enfrontar-se al Barça (Reuters)
Futbol

Luis Suárez, preparat per tornar al Camp Nou

El davanter uruguaià, que no va poder jugar el partit de la primera volta per haver donat positiu en coronavirus, confia ajudar l'Atlètic de Madrid a conservar el liderat en la visita al seu exequip

Redacció Esport3Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha perdut l'avantatge de què disposava fa uns mesos i la Lliga arriba a la recta final amb una dura lluita al capdavant de la classificació. Els homes de Simeone són conscients que si ho guanyen tot seran campions, però això passa per, entre altres coses, superar el Barça aquest dissabte al Camp Nou. Serà la primera visita de Luis Suárez des que defensa la samarreta blanc-i-vermella. La participació de l'uruguaià està assegurada. L'exdavanter de l'Atlètic no va poder jugar al Wanda Metropolitano en la primera volta, en un duel que van guanyar els madrilenys.

Per al partit del Camp Nou, Simeone recupera Lodi i Giménez, tot i que no és clar que hi arribin al 100%. El tècnic argentí recuperarà l'esquema que va dur el seu equip a fer una gran primera volta, amb els tres centrals i dos coets a les bandes. Kondogbia, Koke i Lemar apunten a protagonitzar la lluita al mig del camp. Al davant, la parella Suárez i Marcos Llorente buscaran rematar la feina, de cara a porteria. L'argentí Correa, botxí del Barça en la Supercopa que es va disputar a l'Aràbia Saudita, segur que també tindrà les seves opcions.

El partit de dissabte és una final. Per al Barça, però també per a l'Atlètic, que si no guanya pot veure com el Reial Madrid el fa fora del liderat de la Lliga amb un triomf en el seu partit contra el Sevilla. Guanyar l'equip de Koeman al seu estadi és un desafiament que els "colchoneros" no han aconseguit mai des que Simeone és entrenador. En les 13 visites que hi ha fet, només ha esgarrapat sis empats i ha perdut set vegades.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut