Luis Suárez durant l'entrevista a Barça TV
Barça

Luis Suárez: "Jugar de 9 al Barça és viure amb una pressió constant"

Actualitzat

Luis Suárez ha assegurat en una entrevista als mitjans del FC Barcelona que jugar al Barça suposa una gran una exigència personal i professional i que cal estar preparat per assumir-la. El davanter uruguaià es refereix al fet d'haver de jugar partits cada 3 o 4 dies i que, per la seva posició al camp, sempre està al punt de mira de tothom.

"Amb 32 anys, encara em poso nerviós en alguns partits", afirma Suárez, que ha recordat que els seus inicis al club no van ser fàcils. Ha tingut paraules d'agraïment per a Luis Enrique, a qui ha definit com un dels millors entrenadors que ha tingut. De l'asturià diu que va confiar en ell quan pitjor ho estava passant, arran de la sanció de quatre mesos que li van imposar al Mundial del 2014.

Paraules d'agraïment també per a Leo Messi, de qui destaca la seva professionalitat, però també la companyonia. Un exemple d'això és, segons Suárez, que quan tots dos lluitaven per obtenir la Bota d'Or, tant ell com Messi es buscaven per facilitar l'un a l'altre l'obtenció del guardó.

Preguntat precisament pels seus gols, l'uruguaià en destaca tres, tots ells al Camp Nou. El de l'any passat contra l'Atlètic de Madrid i dos d'aquesta temporada: contra l'Inter i el de xilena contra el Sevilla.

Suárez també aprofita l'entrevista per advertir dels perills dels pròxims partits del Barça. Assegura que cal estar físicament i mentalment preparats i que necessiten del suport dels aficionats. Sobre el que portem de temporada, el davanter és crític assegurant que "no hem començat bé la Lliga. Hem regalat molts punts que altres anys no havíem perdut. Cal que estiguem units si volem guanyar la Lliga."

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut