Luis Suárez celebra un dels gols que ha anotat a l'inici d'aquesta temporada (Reuters)
Barça

Luis Suárez, en estat de gràcia, firma un inici de temporada il·lusionant

El davanter uruguaià, després d'un mes de baixa, és el màxim golejador blaugrana, amb sis dianes

Xavi LemusActualitzat

Luis Suárez va començar la temporada 2019-20 amb mal peu. En el primer partit de lliga, a mitjans d'agost a San Mamés, es va lesionar, un problema muscular que el va deixar fora de l'equip gairebé un mes. Després d'intensificar la recuperació, va tornar a jugar contra el València, i no podia tornar millor, perquè sortint al segon temps va ser capaç de fer dos gols.

L'aturada forçada per la lesió, però, va fer que el seu estat de forma no fos l'ideal i durant alguns partits se'l va veure lent de moviments. Malgrat aquest entrebanc, Ernesto Valverde no ha deixat de confiar en l'uruguaià. A finals de setembre, abans del partit contra el Getafe, el tècnic blaugrana deixava clar que no tenia cap dubte sobre el 9 del Barça:

"Luis porta pocs partits amb l'equip després d'estar quatre setmanes lesionat. Necessita posar-se a punt com tothom. No té marge per fer una pretemporada o bé sumar entrenaments de cop. Ho ha d'anar fent sobre la marxa. S'ha de posar en forma, però és un jugador que, com fan tots els golejadors, quan marca els fa tots seguits i quan no sembla que estigui en un sotrac. Ens dona molt i esperem que ens doni més"

Un creixement físic i futbolístic que s'ha vist amb el seu protagonisme golejador en els 3 últims partits, el davanter uruguaià ha marcat tant a la Champions com a la Lliga i ara mateix, amb 6 gols, és el màxim golejador blaugrana aquesta temporada. De fe,t el seu registre és de gairebé un gol per partit i es troba en un moment dolç de forma. Ara el seu repte torna a ser a Europa, on fora de casa no marca des de fa més de 4 anys i Roma ja queda massa lluny.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut