Espanyol

Luis García creu que la derrota contra el Tenerife ha de fer reaccionar l'equip

A l'Espanyol s'han encès els llums d'alerta després de la contundent derrota contra el Tenerife, en què els blanc-i-blaus van fer el pitjor partit de la temporada. L'equip pràcticament ha tocat fons i ara només pensen a reaccionar. Luis García ha assegurat que la derrota ha estat "un toc d'atenció" per a la plantilla, encara que ha apuntat que no dubta de la capacitat de reacció de l'equip. "Perdent 4-1 s'encenen els llums d'alarma i significa un toc d'atenció. No vam fer el millor partit i per això tenim moltes ganes que arribi dissabte que ve", ha afirmat.

Actualitzat
Derrota cruel a Tenerife, afició desplaçada encesa, el descens a cinc punts... Tot això ha provocat una reunió d'una hora prèvia a l'entrenament i molta autocrítica dins i fora del vestidor. I aquest llum d'alarma, en definitiva, ha de servir per fer reaccionar l'equip.

Luis García ha reconegut que a l'Espanyol li van sortir malament les coses i atribueix la derrota a un problema d'actitud. El davanter asturià, que sempre dóna la cara en els moments complicats, està convençut que l'equip blanc-i-blau ha après dels errors comesos. "La sensació que tenim és de cabreig. L'equip no va fer bé les coses i ens va faltar intensitat. En aquesta Lliga, si baixes el teu rendiment encara que només sigui un 2%, qualsevol equip et pot fer mal. Així ens va passar a nosaltres diumenge davant el Tenerife", ha remarcat.

Una vegada més, i tal com va passar la temporada passada, la plantilla s'encomana a l'afició. Luis García ha tornat a reivindicar la importància que té: "Mai s'ha cansat de donar suport a l'equip. Si alguna cosa ha demostrat aquest club és el sentiment que té l'afició cap als jugadors i la samarreta que portem", ha finalitzat. Si contra el Sevilla hi ha nit màgica, haurà de continuar a Valladolid, en un altre partit clau per a un cos tècnic que ja no és intocable.

Coro podria tornar contra el Sevilla
 

El jugador de l'Espanyol Ferran Corominas, que s'ha perdut els últims cinc partits de l'equip per lesió, ha tornat a entrenar-se avui amb la resta de companys i podria tornar a la convocatòria per enfrontar-se amb el Sevilla. Corominas tenia un trencament fibril·lar d'un centímetre al soli, un dels tres músculs que formen el tríceps sural, de la cama dreta. Quan estava a punt de reaparèixer, el jugador va tenir una recaiguda que li ha impedit disputar els últims dos partits. El de Banyoles s'ha entrenat avui amb aparent normalitat i ha aguantat l'entrenament al mateix ritme que la resta de companys. La recuperació de Corominas és una bona notícia per a l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, que disposa d'una alternativa més en atac.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut