Lliga de Campions

Luis Enrique: "Serà important sortir concentrats; és un rival amb uns números increïbles a casa"

Luis Enrique ha advertit en roda de premsa del perill del Borussia Mönchengladbach, que encadena 11 victòries consecutives al seu estadi, i ha explicat que té moltes opcions per poder substituir la baixa del lesionat Leo Messi

David CarballoActualitzat

Luis Enrique ha advertit en la roda de premsa prèvia al partit de Champions contra el Borussia Mönchengladbach que hauran de sortir concentrats contra un rival que encadena 11 victòries consecutives al seu estadi. "Serà important sortir concentrats, és un rival amb uns números increïbles a casa. Hem preparat el partit com hem pogut, en només dos dies", ha assegurat.

El tècnic blaugrana ha explicat les virtuts del Borussia, que afrontarà el matx amb la necessitat de guanyar després de debutar a la fase de grups amb una contundent derrota al camp del Manchester City (4-0). "El Borussia és un equip complicat, caldrà estar molt ben posicionats, pressionen molt amunt la pilota. A la seva perillositat sense pilota, hi afegiria que amb pilota saben el que han de fer. Compten amb gent ràpida en atac, amb qualitat, fan molts gols, encara que també n'han encaixat alguns. Cal contrarestar les seves virtuts o, si no, patirem", ha alertat.

Sobre la baixa per lesió de Messi, Luis Enrique ha afirmat que té moltes opcions per substituir-lo, però al mateix temps ha reconegut que és difícil poder donar minuts a tots els jugadors de la plantilla. "M'agradaria donar-li minuts a tots els jugadors, sense excepció, però em sembla que no serà possible. No tinc la intenció de donar-li l'alineació a l'entrenador rival abans d'hora", ha admès.

Per últim, l'entrenador blaugrana ha estat irònic quan li han preguntat per l'evolució de Ter Stegen des del seu fitxatge pel Barça. "M'agradaria pensar que sí, que alguna cosa ha millorat, ja sap una llengua més i està a punt de parlar català. A nivell futbolístic, ha anat millorant el seu rendiment i aquest és l'objectiu d'un professional", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut