L'Spar Citylift Girona venç el Bembibre i manté el liderat de la Lliga Femenina (@unigirona))

L'Spar Citylift Girona venç el Bembibre i manté el liderat de la Lliga femenina (62-48)

L'Spar Citylift Girona manté el liderat de la Lliga femenina després de superar el Bembibre, cuer, per 62-48. Davant més de 3 mil espectadors a Fontajau, les gironines han fet els deures sense brillar i Eric Surís ha repartit els minuts de cara a l'important partit d'Eurolliga de dijous a casa contra el Fenerbahçe. Un parcial de 15 a 8 en l'últim quart ha certificat la victòria. Sonja Vasic (Petrovic abans de contraure matrimoni) ha anotat els primers 8 punts amb la samarreta de l'Uni, després de quedar-se sense anotar dijous passat davant el Lattes Montpeller.