L'Spar Citylift Girona en un partit recent. (Foto: Unigirona.cat)
Bàsquet

L'Spar Citylift Girona encara amb il·lusió la Copa de la Reina de bàsquet que es disputarà a Torrejón de Ardoz

Després de consolidar-se aquesta temporada entre les millors a la lliga femenina, les gironines es presenten amb esperança i força. Uns cent cinquanta aficionats es desplaçaran fins a la localitat madrilenya.

Actualitzat

Sota les ordres de Ramon Jordana, l'equip gironí està firmant la millor temporada de la seva història, fita que permet que el club somniï, el cap de setmana que ve, amb la Copa de la Reina. Amb un balanç de 14 victòries i dues derrotes, l'Spar Citylift Girona s'ha consolidat en la Lliga Femenina com un dels millors equips.

Il·lusió i força són els valors amb els quals les dones de Jordana es presenten a Torrejón de Ardoz, conscients de la dificultat que suposa aconseguir el títol. Per fer-ho, el primer rival per batre serà el C. B. Conquero Huelva Wagen, dissabte que ve a les 17.00, en la que serà la segona semifinal de la competició.

El Girona ja s'ha desplaçat cap a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz, on avui, divendres, a la tarda, s'entrenarà al Jorge Garbajosa, pavelló que acollirà la Copa. Amb l'equip, un total de 150 aficionats gironins viatjaran amb un objectiu: animar les seves jugadores per aconseguir el títol.

Anar al contingut