Carmelo Ezpeleta, director general de Dorna (Foto: www.motogp.com)
Carmelo Ezpeleta, director general de Dorna (Foto: www.motogp.com)
Motociclisme

L'organització del Mundial de Motociclisme no s'explica l'accident mortal de Luis Salom al circuit de Barcelona-Catalunya

Carmelo Ezpeleta, màxim responsable de Dorna, ha comparegut aquest dissabte en roda de premsa per donar el punt de vist de l'organització del Mundial sobre la mort del pilot mallorquí

Actualitzat

Carmelo Ezpeleta, director general de Dorna, ha assegurat aquest dissabte que no s'explica les causes de l'accident de Luis Salom. El responsable de l'empresa que organitza el Mundial de Motociclisme ha afirmat que "alguna cosa va passar, no sabem què i volem estudiar-ho. Tot i que no ens ho expliquem, pot tornar a passar i per això necessitem estudiar-ho amb la comissió de seguretat".

Ezpeleta ha defensat la decisió de no suspendre el Gran Premi de Catalunya després de la tràgica mort del mallorquí, i ha precisat que "cap dels pilots" de la graella li va transmetre aquesta possibilitat. El que si que s'ha fet és modificar el traçat de la cursa.

Per aquest diumenge Dorna ha recuperat el traçat del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, canviant el pas del revolt 10 al 11 i incorporant una xicane al 12, lloc on es va produir l'accident. "Després de la carrera, decidirem amb els pilots i esperarem a tenir més informació i també sobre el que va passar divendres per concloure si es millor seguir amb aquest recorregut o l'anterior", ha dit Ezpeleta.

En cas de mantenir-se el traçat actual, l'organització ha manifestat la seva disposició a afegir grava a l'escapatòria del fatídic revolt 12.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut