Barça

L'operació sortida de Neymar del PSG queda reduïda a una qüestió econòmica

L'opció d'incloure els noms d'alguns jugadors en la negociació, ja sigui per part del Barça o el Reial Madrid, s'esvaeix conforme s'acosta la data del tancament del mercat de fitxatges

Jordi SunyerActualitzat

Coutinho, Rakitic, Semedo, Dembélé... i Keylor Navas. Noms que, segons diverses informacions periodístiques, podien desbloquejar l'operació Neymar, tant a Barcelona com a Madrid. Però a mesura que s'acosta el tancament del mercat, es fa evident que, si s'acaba tancant el cas, serà amb diners. Per una banda, per les negatives del PSG als jugadors proposats. I per l'altra, perquè els mateixos jugadors o els seus clubs no preveuen l'opció.

Sense anar més lluny, L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha dit aquest divendres en roda de premsa que compta amb el porter costa-riqueny Keylor Navas:

"És un jugador molt important. No contemplo la seva sortida. Ell està aquí i només penso en que es quedi."

 

En el cas de Dembélé, el seu entorn assegura que no hi ha cap opció que sigui moneda de canvi, i lamenten que aquestes informacions apareguin coincidint amb una nova lesió del futbolista. 

El club, mentrestant, nega cap ultimàtum i, de fet, no preveu cap novetat en el cas Neymar fins la setmana que ve. Fonts molt pròximes a la negociació asseguren que el PSG podria acceptar vendre el brasiler si el Barça abonés una opció de compra obligatòria a final d'aquesta temporada, i no de la que ve. 

Però el club és conscient que l'operació Neymar pot tensionar de forma important la situació econòmica de l'entitat. Per una banda, el jugador creu que ja ha fet gestos a través de les xarxes socials i el seu entorn pressiona perquè es compleixi el seu desig: per l'altra, el PSG preferiria qualsevol altre destí per a Neymar i en vol fer pagar el que el Barça, ara mateix, té molt difícil assumir. La pilota, afirmen fonts de la negociació, és a la teulada del club. Però, de moment, no baixa.

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut