Vela

L'Oman Air desbanca l'Alinghi del lideratge de l'Extreme Sailing Series a Barcelona

L'Oman Air s'ha situat al capdavant de la classificació, després de ser el més regular durant la jornada, amb tres victòries i tres segons llocs en 10 regates

Miquel RibasActualitzat

Aquest dissabte s'ha disputat la tercera jornada de l'Extreme Sailing de Barcelona. Una prova espectacular de catamarans voladors que, a més, es pot veure des de la Barceloneta i des de la graderia al costat de l'Hotel Vela. Diumenge, a dos quarts de 4 de la tarda, Esport3 oferirà el desenllaç d'aquesta competició.

La penúltima jornada del circuit mundial Extrem Sailing Series, que des de dijous es disputa a Barcelona, ha permès veure algunes de les característiques principals d'aquests catamarans voladors de 10 metres d'eslora, que, amb vent constant de força superior a 10 nusos, llisquen sobre l'aigua gràcies als seus foils.

Les regates són molt curtes, 15 minuts de competició, per afavorir l'espectacle visual i la competitivitat entre la flota. La prova de Barcelona és la quarta de les vuit de què consta aquest circuit, i entre els vuit catamarans que hi participen hi ha dos convidats locals: el FNOB Impulse i el Team Extreme, que té el suport de Calafell.

Cada tripulació està formada per cinc integrants, i l'adrenalina està a flor de pell. Quan falta una jornada per a l'acabament, l'Oman Air s'ha situat al capdavant de la classificació, després de ser el més regular durant la jornada, amb tres victòries i tres segons llocs en 10 regates. No obstant, tot està per decidir, ja que el Red Bull austríac, el New Zealand Extrem i l'Alinghi italià tenen opcions de victòria.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut