Les jugadores de l'Olympique de Li celebren un dels gols de la victòria a la final de la Champions femenina (Reuters)

L'Olympique de Lió s'imposa al Wolfsburg a la pròrroga i conquereix la Champions femenina (1-4)

Les alemanyes s'han avançat amb un gol de Pernile Harder però les franceses han capgirat el resultat advers amb dianes d'Amandine Henry, Eugene Le Sommer, Ada Hegerder i Camile Abily

L'Olympique de Lió ha guanyat la Lliga de Campions femenina, en imposar-se en la final al Wolfsburg després d'una pròrroga. Els 90 minuts del partit, que s'ha jugat a Kíev com la final masculina de dissabte, han acabat amb empat a zero.

Només començar la pròrroga s'han avançat les alemanyes amb un gol de Pernile Harder, però l'expulsió de la migcampista Alexandra Popp en el minut 6 ha permès la remuntada de les franceses, que han capgirat el marcador en un minut. Amandine Henry ha fet l'empat a un i Eugene Le Sommer l'1-2.

La sentència l'ha posat, encara a la primera part de la pròrroga, la sueca Ada Hegerder, autora de l'1-3, i encara hi ha hagut un quart gol, obra de Camile Abily en la segona part. És la tercera Champions consecutiva de l'equip francès, que va eliminar el Barça en els quarts de final de la màxima competició europea.