Hoquei patins

L'OK Lliga, cada diumenge al vespre a Esport3

La competició comença aquest cap de setmana amb el duel entre el Reus Deportiu i el Noia Freixenet, dos equips de Lliga Europea, i estrena horari: els diumenges a les 20.00

Joan Ferran MartíActualitzat

L'OK Lliga 2020-2021 està marcada pel retorn de grans jugadors a la competició. Com és el cas de Raúl Marín, que ha tornat al Reus després de dos anys a l'Sporting; Jepi Selva, que ha fitxat pel Lleida, o Sergi Miras, que ho ha fet pel Caldes, entre molts altres.

El Barça parteix de nou com a gran favorit en una competició que tornarà a ser una lliga regular de 16 equips sense playoffs. Qualitat de sobres i encara més rotació, ja que amb l'arribada de Sergi Llorca, fins ara al Noia, Edu Castro tindrà 11 jugadors i cada setmana n'haurà de descartar un.

El Liceo i el Reus miraran de perseguir els blaugrana. Els gallecs han fet un fitxatge de luxe com és el català Jordi Adroher, fins ara al Benfica, mentre que la tripleta formada per Raúl Marín, Àlex Rodríguez i Marc Julià garanteixen dinamita per a l'equip del Baix Camp. També a la zona alta espera estar el Noia, on ha tornat el tècnic Ferran López. L'equip va perdre a última hora Sergi Aragonès, però ha arribat del Manlleu Roc Pujadas, una de les sensacions de la pretemporada.

La lluita per a la zona noble serà ferotge, amb equips com el Girona, el Lleida, l'Igualada o el Caldes. I també a la zona baixa, en una temporada en què baixaran 4 equips a la divisió de plata.

Cada cap de setmana, Esport3 oferirà el partit més destacat de la jornada, començant pel duel entre el Reus Deportiu i el Noia aquest diumenge al vespre (19.50).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut