Futbol Sala

L'Industrias Santa Coloma s'emporta el derbi al Palau i fa més gran la crisi del Barça (1-2)

No hi havia derbi de futbol sala des del 16 de novembre del 2019. I ha tornat amb una victòria de l'Industrias de Javi Rodríguez. Els colomencs s'han defensat amb ungles i dents davant d'un Barça que només ha guanyat 1 dels 8 primers partits. I amb Drahovsky de punyal

L'eslovac Drahovsky ha estat el protagonista del partit. Ja ha tingut una doble ocasió només començar. I en el minut 2, la defensa del Barça no ha estat contundent en el refús, la pilota ha arribat a Sepe i aquest ha assistit Drahovsky, que no ha perdonat. Com era d'esperar, el Barça ha portat el domini, però els d'Andreu Plaza ara mateix no tenen la capacitat de sotmetre el rival. Sí que han creat bones ocasions, però el porter Mario ha estat molt segur.

La segona part ha seguit un guió similar fins que ha arribat una genialitat de Dyego. En una d'aquelles jugades en què ningú espera gol, el brasiler s'ha desfet d'Uri Santos i ha marcat caient i amb poc angle. El mateix Dyego ha enviat la pilota al pal a 4 minuts del final, però, un minut més tard, ha arribat l'1 a 2. Javi Rodríguez decideix jugar amb porter jugador i en una combinació meteòrica dels colomencs, Drahovsky torna a marcar. En els tres minuts restants, l'Industrias, que segueix lluitant per les places de play-off, s'ha defensat a la perfecció davant un equip que no troba límit a la seva crisi.