Futbol sala

El Barça Lassa tomba el Saragossa (6-3) i l'Industrias Santa Coloma remunta davant el Cartagena (6-3)

Els colmencs han marxat al descans amb un 0-3 i han remuntat de forma espectacular en el segon temps. Els blaugranes, de la seva banda, han dominat de cap a cap l'enfrontament contra els aragonesos

El Barça Lassa ha superat el Saragossa en el duel corresponent a la segona jornada de la Lliga de Futbol Sala (6-3). Els blaugranes han saltat al parquet del Palau com un tro i en poc més de 30 segons de joc, Aicardo ha avançat els d'Andreu Plaza amb un gol que ha fet les delícies de l'afició local. Adolfito del Barça ha fet el segon culminant una gran jugada col·lectiva d'un costat a l'altre de la pista.

El Saragossa, lluny de reaccionar, s'ha deixat intimidar pels blaugranes i, de nou, en una altra gran combinació al primer toc entre la major part de l'equip ha arribat el tercer: Aicardo ha enviat la pilota al fons de la xarxa aprofitant l'assistència d'Adri Ortego. Amb prou feines havien celebrat el gol quan Ferrao ha fet pujar el quart a l'electrònic amb una canonada a boca de canó (4-0).

El Saragossa, que amb prou feines havia ensumat la porteria del Barça, ha pogut fer pujar el 4-1 quan Nano Modrego no ha perdonat el doble penal que l'àrbitre ha concedit a conseqüència de la cinquena falta dels d'Andreu Plaza. De mica en mica, els aragonesos han agafat confiança i el segon no s'ha fet esperar: Vassoura supera el marcatge de Ferrao entre les cames i afusella la porteria de Juanjo (4-2).

Just abans del descans, Dyego ha marcat el cinquè del Barça Lassa després d'un gran teva-meva amb Roger (5-2). El sisè del Barça s'ha fet esperar però ha acabat arribant de les botes de Roger a assistència d'Ortego (6-2). La resposta del Saragossa, però, ha trigat menys d'un minut quan Víctor Tejel ha anotat el 6-3 defintiu.

L'Industrias Santa Coloma remunta al Cartagena (6-3)

Els colomencs han començat amb mal peu el matx corresponent a la segona jornada de la LNFS, i és que en els primers compassos Juanpi ha aprofitat una mala sortida de la pilota per anotar la primera diana. Els d'Óscar Redondo han buscat l'empat i quan més a prop el tenien ha arribat el segon dels murcians de les botes de Rahali. Abans del descans, el Cartagena encara ha tingut temps per fer el tercer, quan Fernández ha rematat una pilota rebotada. El partit s'ha complicat de valent per als catalans.

En el segon temps, però, l'Industrias Santa Coloma ha reaccionat i en poc més de tres minuts s'ha ficat de ple en el partit gràcies als gols de Pol i de Corso (2-3). Poc després l'argentí ha tingut l'empat a les botes i minuts més tard l'ocasió ha estat de Maico. La perseverança ha acabat tenint premi i és que Thalles ha fet pujar el tercer. Els murcians, completament desmoralitzats, han vist com Pol Pacheco consumava la remuntada fent pujar el quart i definitiu gol que segellava la victòria per a l'Industrias Santa Coloma. Però els colomencs no en tenien prou i en l'últim sospir han sentenciat Uri Santos i Corso fent pujar el 6-3 definitiu al marcador.