Futbol Sala

L'Industrias Santa Coloma ensopega a casa contra el cuer Segovia (1-1)

L'equip colomenc no ha pogut mantenir la bona ratxa i ha cedit dos punts a casa contra el cuer de la categoria en la jornada intersetmanal de lliga

Actualitzat

L'Indústrias Santa Coloma no ha aconseguit guanyar a casa contra el Segovia en la jornada de lliga intersetmanal. Després de la victòria a l'últim segon contra el Barça Lassa al Palau, el club colomenc no ha pogut mantenir la bona ratxa a casa i no ha passat de l'empat contra el cuer de la categoria.

L'equip català ha dominat la primera meitat i Pol Pacheco ha tingut les dues ocasions més clares per avançar-se al marcador. Finalment ha estat una espectacular volea de Ximbinha la que ha servit al Santa Coloma per avançar-se, però Buitre ha aconseguit empatar el partit només un minut més tard en una jugada ràpida. 

A la segona meitat, el golejador visitant Buitre ha hagut d'abandonar la pista en llirtera i amb collaret després d'una topada amb Pacheco. Esportivament, el partit s'ha igualat amb ocasions clares pels dos equips, però ni Indústrias ni Segovia han pogut transformar les oportunitats en gols i el partit ha acabat en taules.

La millor notícia pels locals ha estat el retorn a les pistes de Pablo Del Moral, que debutava aquesta temporada. A falta de tres partits per acabar la primera volta, els colomencs no han pogut fer un pas endavant en la lluita per entrar a la Copa del Rei i hauran de lluitar per aconseguir una plaça a la competició.

El Barça Lassa fa els deures a Antequera (1-5)

El Barça Lassa ha guanyat a la pista de l'Antequera per 1 a 5 en partit corresponent a la dotzena jornada de lliga. El conjunt d'Andreu Plaza s'ha imposat amb un doblet de Sergio Lozano i tres gols més de Leo Santana, Dyego i Aicardo i es manté segon de la classificació a dos punts del Palma Futsal, que ha derrotat amb problemes el Peníscola.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut