Espanyol

L'exentrenador espanyolista Ramón Moya critica l'actitud dels jugadors

Quan les coses no funcionen les opinions arriben de totes bandes. Ara ha estat el torn de Ramón Moya, exentrenador de l'equip blanc-i-blau fa sis anys. Moya ha manifestat que els problemes a l'equip català vénen de fa temps i ha carregat durament contra els jugadors. L'extècnic assegura que el principal problema de l'Espanyol és que al vestidor manen els jugadors, i això és impossible de suportar. Sóc espanyolista i no vull que l'Espanyol baixi a Segona, però espero que sigui l'última temporada que manin els jugadors", ha declarat.

Actualitzat
L'exentrenador de l'Espanyol, Ramón Moya, ha manifestat que els problemes a l'equip català vénen des de fa temps i ha carregat durament contra els jugadors. "Vaig estar treballant tres mesos allà. Sabíem que Clemente venia per Nadal. A l'Espanyol no es pot deixar que manin els jugadors i és complicat quan aquests manen. La responsabilitat és dels jugadors, perquè no els interessa que hi hagi segons quins entrenadors", ha assegurat.

En declaracions a Com Ràdio, el tècnic ha afirmat que els problemes de l'Espanyol vénen de lluny i ha indicat que alguns exentrenadors com Miguel Ángel Lotina o Ernesto Valverde van tenir conflictes en el vestuari blanc-i-blau. "No pot ser que Mané duri sis partits, Márquez vuit i ara els jugadors surtin dient que l'entrenador actual és el millor. Cal ser més seriosos i marcar una línia. Sóc espanyolista i no vull que  l'Espanyol baixi a Segona, però espero que sigui l'última temporada que manin els jugadors", ha declarat.

Moya, que va dirigir l'equip durant uns mesos durant la temporada 2002-2003, ha comparat els futbolistes amb alumnes d'un col·legi. "No pot ser que anem a veure què diuen els alumnes", ha conclòs.

Tamudo manté el seu silenci

Tamudo és poc amic dels micros, això ja se sap. No li agrada el protagonisme fora del camp, però el seu proverbial silenci ha sorprès en el curs de les camalitats blanc-i-blaves. El capità de l'Espanyol no ha dit ni ase ni bèstia en els difícils tràngols que ha viscut el club aquesta temporada. El dia de l'adéu de Márquez es va fer la lesió que l'ha tingut fora dels terrenys fins diumenge passat. Cansat dels tòpics sobre el seu ascendent en el vestidor periquito, reforçats encara més pel "Crackòvia", Tamudo tampoc va parlar quan Mané va ser despatxat, ni tampoc per valorar l'entrada de Pochettino.

Però més que a les sales de premsa, on l'Espanyol necessita Tamudo és a la gespa. L'equip, negat de cara a porteria, necessita els gols salvadors, com els aconseguits en l'any de l'èpica remuntada amb Luis Fernández. Els gols que han donat títols i prestigi a l'entitat en el mandat de Dani Sánchez Llibre. I els gols que, en definitiva, l'Espanyol necessita reviure de forma immediata per seguir l'any que ve a Primera.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut