L'exagent de Lewandowski: "Tota la vida has volgut anar al Madrid per acabar al Barcelona?"
L'exagent de Lewandowski, Maik Barthel, hi posa cullerada (EFE)
Futbol

L'exagent de Lewandowski: "Tota la vida has volgut anar al Madrid per acabar al Barça?"

Maik Barthel respon a les afirmacions de l'actual representant del polonès quan parla del desig de l'atacant de signar pel club blaugrana

Robert Lewandowski és un dels noms propis del mercat de fitxatges. El polonès ja ha dit que no seguirà al Bayern de Munic i ara busca un nou club.

El Barça és el club que té més a prop signar amb el golejador, segons el seu representant actual, Pini Zahavi, que va parlar del desig de l'atacant de signar amb el club blaugrana. Però el serial continua i apareix un nou equip en escena el Reial Madrid, que ha vist truncades les seves aspiracions amb Kylian Mbappé i es podria acostar a l'astre polonès.

A més, l'exagent de Lewandowski, Maik Barthel, també hi ha posat cullerada fent al·lusió al desig que tenia Lewandowski de formar part de la plantilla blanca. L'exagent del futbolista ha publicat una pregunta capciosa al seu perfil de Twitter:

"Tota la teva vida volent anar-te'n al Reial Madrid per després potser acabar al FC Barcelona? Ok" 

Prioritat per al Barça

Laporta ha posat el nom del futbolista a sobre de la taula i Xavi Hernández també ha afirmat obertament que el jugador és a l'agenda del Barça. De tota manera, el tècnic blaugrana és conscient que la negociació amb el Bayern serà complicada.

Ja fa dies que dirigents de l'entitat alemanya han assegurat que no deixaran sortir el davanter, a qui li queda un any més de contracte, malgrat que Lewandowski ja ha comunicat al club que vol marxar.

Anar al contingut