Robert Lewandowski durant la celebració de la Lliga del Bayern de Munic
Robert Lewandowski durant la celebració de la Lliga del Bayern de Munic (EFE)
Barça

Robert Lewandowski expressa el seu desig per jugar al Barça

Segons confirma el diari alemany "Bild", el davanter polonès va mantenir una conversa telefònica al vestidor del Bayern en què va repetir en diverses ocasions la paraula Barcelona

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski té decidit que vol deixar el Bayern de Munic aquest mateix estiu, tot i que el davanter polonès té contracte en vigor fins al juny del 2023. El club bavarès s'aferra a aquest fet i es neguen a deixar sortir el jugador, com ja va expressar aquest cap de setmana el director general Oliver Kahn.

Tot plegat fa que el jugador no passi per un bon moment, fet que es va demostrar al vestidor del conjunt bavarès en el partit contra el Wolfsburg. Lewandowski, descontent per la reacció de la directiva del Bayern, va esclatar davant els seus companys, tal com ha explicat el diari alemany 'Bild', que va informar de la següent conversa:

"Robert Lewandowski va cridar en polonès i en veu alta al vestidor, però tots els jugadors, inclús sense saber la llengua, van entendre la mateixa paraula: FC Barcelona. Ho va dir més d'un cop."

Lewandowski hauria tingut aquesta conversa per telèfon, però va ser la primera vegada que el davanter va expressar en veu alta la seva voluntat de jugar al Camp Nou. De fet, aquest dimecres, segons ha informat Gerard Romero a Twitch, l'agent del davanter, Pini Zahavi ha estat present a Barcelona i hauria comprat fins a deu samarretes del Barça amb el nom de Lewandowski a l'esquena.

Anar al contingut