Lewis Hamilton aconsegueix la "pole" a Silverstone (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton suma una nova "pole position" a Silverstone

Els homes de Mercedes obtenen una classificació impecable i ocupen la primera fila de la graella de sortida

Redacció Esport3Actualitzat

El britànic Lewis Hamilton aconsegueix una nova "pole" al Gran Premi de Silverstone, la seva setena en aquest circuit. El pilot de Mercedes ha marcat un nou rècord de la pista, amb un temps d'1:24.303. El domini de Mercedes ha estat insultant, ja que el tercer classificat, Max Verstappen, amb Red Bull, ha quedat a més d'un segon del registre marcat per Hamilton.

Gran volta de Charles Leclerc, que ha aconseguit el quart lloc en l'engraellat amb un Ferrari que continua en hores baixes. Lando Norris ha estat cinquè i el seu company Carlos Sainz, setè. El pilot madrileny sortirà però davant de dos rivals directes, com els pilots de Renault Daniel Ricciardo i Esteban Ocon, que com ells sortiran amb els pneumàtics mes tous.

Carlos Sainz ha acabat en setena posició (Reuters)

 

Els Racing Point han tingut un cotxe molt delicat en les seves voltes més ràpides. Lance Stroll, que havia marcat el millor temps el divendres, no ha pogut superar la sisena posició, amb un temps d'1:25.839. Nico Hulkenberg ha acabat a la tretzena posició en el seu retorn a la Fórmula 1.

La nota negativa han estat Sebastian Vettel i Alexander Albon. L'alemany ha tingut dues errades en les dues voltes ràpides de la Q3 i tan sols ha marcat el desè millor temps a, pràcticament, un segon del seu company d'equip. Albon ha quedat eliminat a la Q2 i suma una derrota més en el seu compte particular entre companys d'equip.

Consulta els resultats de la classificació del Gran Permi de Silverstone.

 

 

 

Anar al contingut