Lance Stroll marca el millor temps a la segona sessió d'entrenaments (Reuters)
Fórmula 1

Stroll fa el millor temps amb Racing Point a Silverstone

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han estat els més eficients en la simulació de carrera i tornen a ser els grans favorits per guanyar la cursa de diumenge

Francesc RosésActualitzat

Lance Stroll ha marcat el millor temps en la primera jornada d'entrenaments pel Gran Premi del Regne Unit. El pilot de Racing Point ha superat Alex Albon, amb Red Bull, que no ha pogut acabar la sessió després de destrossar el seu monoplaça en una sortida de pista. El pilot de Mercedes Valtteri Bottas ha marcat el tercer millor registre i Charles Leclerc, amb Ferrari, ha estat quart, davant de Lewis Hamilton. Max Verstappen, que havia estat el més ràpid en la primera sessió, ha estat catorzè en la segona.

Els resultats no s'han tingut gaire en compte donades les diferents condicions en què els pilots els han aconseguit. En les simulacions de carrera que s'han fet després que els pilots fessin les voltes ràpides, Lewis Hamilton i Valtteri Bottas, els pilots de Mercedes, han estat els més eficients i tornen a ser els grans favorits en la cursa de diumenge. També han estat molt ràpids i regulars els Racing Point. Un dels monoplaces l'ha pilotat Nico Hulkenberg, que substitueix Checo Pérez després que el mexicà hagi hagut de deixar el volant del seu cotxe per haver estat diagnosticat positiu en la prova del coronavirus. El pilot alemany, que havia estat tres temporades amb Force India, com es deia en aquell temps l'actual Racing Point, ha pogut accedir al circuit amb el permís de la FIA deu minuts abans del començament de la primera sessió d'entrenaments. Hulkenberg ha marcat el setè millor temps.

El Red Bull de Max Verstappen també ha fet temps regulars i competitius en la simulació de carrera, però molt per sobre dels que han marcat els pilots dels monoplaces amb motor Mercedes.

Sebastian Vettel no ha pogut rodar en la primera sessió per un problema de refrigeració i s'ha classificat divuitè. Carlos Sainz ha estat el més ràpid dels pilots de McLaren i ha marcat el sisè millor registre.

 

 

Anar al contingut