Lewandowski, gran incorporació de mercat del Barça
Lewandowski, gran incorporació de mercat del Barça
Barça

Lewandowski: "Estic segur que guanyarem títols"

L'alemany, tot il·lusió i confiança en l'equip en una entrevista a LaLiga

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va empatar a 0 contra el Rayo Vallecano. El joc de l'equip no va estar a l'altura de les expectatives dipositades en uns fitxatges que han il·lusionat l'afició. Robert Lewandowski, tot i tenir un parell d'ocasions, no es va poder estrenar.

Però el seu optimisme no s'ha vist afectat, i en una entrevista de LaLiga World es mostra taxatiu en afirmar que "crec que ha passat massa temps per al Barça sense guanyar títols, estic segur que els guanyarem".

L'ex del Bayern explica:

"Quan vaig saber per primera vegada que el Barça estava interessat a portar-me al club, vaig pensar en tot moment que era el moment perfecte, per a mi i per al club."

I afegeix:

"No volia jugar tota la meva vida en una sola Lliga. A la Bundesliga va anar tot bé, va ser una bona experiència per a mi, però sabia que era un pas més per a la meva carrera anar-me'n a LaLiga."

I va proclamar: "És el moment perfecte per a mi i és un gran desafiament. Estic preparat. Sempre he volgut jugar a LaLiga i ara soc aquí a Barcelona i soc molt feliç. Espero que puguem fer feliços els aficionats."

Anar al contingut