Els pericos celebren un dels gols contra el Rayo (EFE)
Espanyol

L'Espanyol vol confirmar la seva reacció davant el València a Mestalla

El València és novè amb 31 punts i l'Espanyol està quatre llocs per darrere amb 28, per la qual cosa un triomf local ampliaria bastant les distàncies, però una victòria visitant els igualaria a punts

Actualitzat

El València-Espanyol que es disputa aquest diumenge a Mestalla (16.15) enfronta dos equips de la zona mitjana de la taula, separats només per tres punts en la classificació amb avantatge per als locals, i que aspiren a acostar-se als llocs de competicions europees.

El València és novè amb 31 punts i l'Espanyol està quatre llocs per darrere amb 28, per la qual cosa un triomf local ampliaria bastant les distàncies, però una victòria visitant els igualaria a punts.

Entre les paradoxes del partit està l'avantatge que pot trobar el València en la poca efectivitat de l'Espanyol fora de casa, però l'equip barceloní també és conscient que el conjunt valencià arrossega molts problemes per passar de l'empat davant el seu públic. Tot i això, el València travessa el millor moment de la temporada, després d'uns mesos finals del 2018 en què va estar per sota del que s'esperava, sembla que ara ha despertat de la letargia.

L'Espanyol va trencar, després de guanyar contra el Rayo Vallecano, la seva pitjor ratxa de la temporada i aquest diumenge visita el València a Mestalla, on s'examinarà d'una de les seves assignatures pendents del curs, el seu rendiment fora de casa, ja que ha sumat set punts a domicili i és el pitjor visitant de la categoria.

El vestidor català està convençut que pot seguir escalant llocs en la classificació. Els pupils de Joan Francesc Ferrer 'Rubi', tretzens, miren la part alta de la taula, sense alarmismes. De tota manera, el quadre blanc-i-blau és conscient que els de Marcelino viuen un gran moment. La recuperació del València és un fet i l'Espanyol haurà de mostrar la seva millor versió per tornar amb un resultat positiu a Barcelona.

Anar al contingut