Futbol

L'Espanyol recupera Sergio García, Eric Bertran i Paco Montañés per la seva visita al camp del València

L'Espanyol continua preparant el partit de diumenge al camp del València. Aquest dimecres, els homes de Sergio González s'han entrenat a porta tancada per preparar el difícil matx de Mestalla. L'entrenador de l'Hospitalet vol aconseguir els tres primers punts de la temporada i tornar la confiança a l'afició blanc-i-blava.

Actualitzat

L'Espanyol continua preparant el partit de diumenge al camp del València. Aquest dimecres, els homes de Sergio González s'han entrenat a porta tancada, per tal de preparar el difícil matx de Mestalla. L'entrenador de l'Hospitalet vol aconseguir els tres primers punts de la temporada i tornar la confiança a l'afició blanc-i-blava.

Per al partit de Mestalla, González recupera homes importants. Eric Bertrand ha rebut l'alta mèdica, mentre que Paco Montañés i Sergio García evolucionen bé de les seves lesions i probablement estaran a disposició de l'entrenador.

El dubte és Felipe Caicedo. El davanter equatorià continua amb problemes de fascitis plantar, però els metges de l'entitat blanc-i-blava han afirmat que la seva evolució és positiva.

Primera sortida de la temporada contra un equip que presenta moltes cares noves respecte de la temporada passada. El València sembla que pot ser un dels equips revelació de la temporada, i els blanc-i-blaus hauran de plantejar un partit intel·ligent i anul·lar homes importants de l'equip "txe". En roda de premsa, Víctor Sánchez s'ha mostrat confiat sobre el que pot donar l'equip i ha arribat a afirmar que "si traiem les nostres armes i tractem de fer un partit difícil per al rival, en podrem treure alguna cosa positiva".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut